Vatten-76webb

Dagsformen och ny bikini :)

Då sitter man nerbäddad i soffan o värmer sej lite, var nyss ute på en promenad och det är inte varmt nu asså. Både öronmuffarna och vantarna åkte på.
Vad har man gjort idag då tro? Mest tagit det lugnt, varit på gymmet o kört bröst och armar och det gick fint. Idag börjar jag känna av att träningsvärken kryper sej på mer o mer efter benträningen igår, det kommer nog INTE bli kul att gå upp imorrn, brukar ju alltid kännas värst andra dagen :D
Har sovmorgon hela veckan, kommer att jobba eftermiddag/kväll och det ska bli riktigt gött, man är ju ingen morgonmänniska som sagt ;)

Fick hem ett paket från http://gomdajuveler.se/ igår med en klänning och en snygg bikini, så tänkte visa er hur både dagsformen och bikinin ser ut på en o samma gång ;)
Som ni vet så har jag full fokus på benen, tycker det är så SNYGGT med synliga benmuskler så det jobbar jag en hel del på :)


Ni kommer ihåg att ni har en grym rabattkod att nyttja på http://gomdajuveler.se/ va? 
Ni får hela 30% rabatt (minsta ordervärde 800kr).
Ange bara SANDRA i rabattkodsfältet i kassafönstret så dras rabatten av automatiskt.) Perfekt nu inför jul då man vill ha nån snygg klänning, eller köpa heta julklappar ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln