Vatten-76webb

Mer bikini ;)

Idag har jag gett mej själv gymförbud, och det är INTE roligt^^ Men har så satans ont i magen, vette fasen vad det är. Något slags tryck uppe vid bröstbenet, så det gör ont om jag går "hårt" eller vad man säger, mycket märkligt, och störande framförallt. Men de går väl över får man hoppas så snart som möjligt :) Ska i alla fall iväg o jobba sen, så får vila upp mej till dess :)
Lite fler bilder i nya bikinin från http://www.gomdajuveler.se/ ska ni ju få se tänkte jag, och glöm inte att kolla in den grymma rabattkoden i förra inlägget ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln