Vatten-76webb

Mer bikini ;)

Idag har jag gett mej själv gymförbud, och det är INTE roligt^^ Men har så satans ont i magen, vette fasen vad det är. Något slags tryck uppe vid bröstbenet, så det gör ont om jag går "hårt" eller vad man säger, mycket märkligt, och störande framförallt. Men de går väl över får man hoppas så snart som möjligt :) Ska i alla fall iväg o jobba sen, så får vila upp mej till dess :)
Lite fler bilder i nya bikinin från http://www.gomdajuveler.se/ ska ni ju få se tänkte jag, och glöm inte att kolla in den grymma rabattkoden i förra inlägget ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln