Vatten-76webb

Jobba, jobba, joooobbaaaa ;)

Då kom man hem från jobbet för en stund sen o sitter o slappar framför datorn en sväng. Det vart en motvillig vilodag från gymmet tidigare idag för att jag vaknade upp förkyld, frös som satan och hade sån skallebank så höll på att bli tokig! Så det vart bara de vanliga promenaderna idag så får jag tid att friskna till ordentligt, är ju aldrig bra att gå iväg till gymmet o vara krasslig, det kan ju bli riktigt olyckliga konsekvenser av det,
Var såklart pigg nog att jobba i alla fall, perfekt o jobba kväll för man är ju alltid som krassligast på morgonen när man är lite förkyld. Så en Celisus eller två så är man igång ;)

Ska bli otroligt skönt med en fin natts sömn nu, hoppas man sover som en gudinna så man vaknar pigg o kry imorgon så man kan köra helvetet ur benen! Skrev på Instagram o efterfrågade lite tips på vad jag kan göra bäst för att få benen att växa fint och fick in massor av bra förslag!
Voll ni också ta del av förslagen så är det bara ni följer mej på Instagram, mitt användarnamn är sandrareichemodell


Tänkte bjuda på en bild på något jag tänker jobba extra med nu framöver, nämligen VADER! Tycker det är så förbannat hett med muskulösa vader! Så jag vill HA, så nu blir det hård träning för de stackarna framöver ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln