Vatten-76webb

Mitt riktiga hår :)

Oj vilken hårdag det vart idag! Först så tog man ur löshåret för det var verkligen dags, hade haft det i cirka fyra månader, och utväxten var grotesk så först tog jag ur håret, o sedan färgade jag utväxten.
Så nu känner man sej fräshare igen ;) Jag trivs faktiskt ganska bra med mitt naturliga hår numera efyersom det har vuxit till sej och blivit tjockare sen den tiden jag blonderade av håret till den grad att det såg ut som tuggummi typ^^
Nej nu kan man få volym i det och det har en ganska acceptabel längd. Men kommer ändå beställa ett clip on set så jag kan variera sej mellan kort hår och långt när man får lust liskom, perfekt ju.


Det känns ju som en tröst att man åtminstone fick ordning på håret idag, hade ju egentligen varit grymt sugen på att dra på Fitnessfestivalen i Göteborg nu i helgen men hann aldrig kolla upp hur jag skulle ta mej dit eller någonting så det sket ju sej. Synd, för det hade varit grymt kul att kolla in bland annat Bikinifitness tävlingarna :)
Men men, det kommer fler gånger!

Här kommer bilder på mitt naturliga hår för er nyfikna ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln