Vatten-76webb

Blondie ;)

Vad glad jag blir på mej själv! Var på ett möte nu på morgonen och det gick över förväntan, känns jätteskönt :) Mer behöver ni inte veta just nu, det får ni se framöver när det blir av. Annars så har man varit på en promenad i solen/stormen. Fan att det är tvungen att blåsa utav helvete när solen väl är framme!? Nu när man har kort hår så blåser det ju överallt så man ser ut som en sopborste i skallen när man går ut och fem miljoner hår i ögonen och i munnen^^

Har inte riiiktigt bestämt mej för om jag ska ta mej en vilodag idag från gymmt eller om jag ska ge mej iväg, ska i alla fall ta en liten powernap snart för jag är lite seg känner jag.
Måste ladda inför en ny jobbvecka imorrn med och då är det dagstid som gäller, alltså tidiga morgnar. Men jag lär väl vakna till ganska ordentligt eftersom jag alltid cyklar till jobbet, och det är ändå fyra kilometer typ så jag känner mej duktig ;) Allra duktigast på hemvägen för då är i princip hälften av vägen ren uppförsbacka så man knappt kan cykla uppför. men man får se det som lite extra benträning, good shiet ;)

Hade lite dåligt att göra när jag gick upp imorse så tog lite bilder som vanligt. Fan så blond jag ser ut i det där ljuset :O Var ju inte meningen att jag skulle bli blond, vill ju helst ha lite mörkblondt hår men det blir bara ljusare för varje gång typ. Men i vissa ljus ser det mörkare ut i alla fall så får se om jag låter det vara såhär eller om jag ska ta nån nyans mörkare :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln