Vatten-76webb

Cykla är grejer det ;)

Idag har jag nog babblat så mycket att jag fick ont i halsen tillslut haha, så det får bli att hålla käften så mycket jag bara kan nu på kvällen hur jag nu ska lyckas med det ;)
Kände mej så jäkla duktig imorse när jag cyklade iväg på morgonen. Hade det varit för några år sedan så hade jag hellre tatuerat "KUK" i pannan än cyklat 4 kilometer i vinterkylan, nyvaken och jävlig.
Men man vaknar till vill jag lova, så det är fanemej effektivt att cykla istället för att ta bussen. Går dessutom mycket snabbare att cykla än att åka buss, och så får man ju benträning på köpet, perfekt ;)
Känner mej som en rugguggla idag, håret står åt alla håll, jag känner mej blek o jävlig och så får jag damp för att jag inte gymmat idag, men ska lyssna på min onda hals idag så det inte blir värre. Har ju cyklat 8 kilometer idag i uppförsbackar o grejer, o sen promenerat på det så jag känner mej ursäktad.
Men imorrn så blir det gymmet direkt efter jobbet har jag bestämt mej för, och sen vill jag sooola! Fan så underbart det vore att ligga i värmen i 30 minuter med musik i öronen o slumra in en stund, gött de! Skulle nog behöva ta mej lite mer Melanotan med snart, det var flera veckor sedan sist nu så börjar bli dags, man vill ju vara brun o fin även på vintern ;)
Nej nu ska jag bädda ner mej under täcket innna jag tar mej en go varm dusch. Ha en fin kväll allihop <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln