Vatten-76webb

Dumma..

Jävla oflyt asså, hade ju ont i halsen igår, och när jag vaknade idag så var det mycket värre plus att jag fått feber på köpet, kul^^ Så har legat o tyckt synd om mej själv idag o tröstat mej med Cola. Imorrn får det fan vara bra, kasta i sej alvedon o bara köra, så borde jag snart vara på gymmet igen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln