Vatten-76webb

Dumma..

Jävla oflyt asså, hade ju ont i halsen igår, och när jag vaknade idag så var det mycket värre plus att jag fått feber på köpet, kul^^ Så har legat o tyckt synd om mej själv idag o tröstat mej med Cola. Imorrn får det fan vara bra, kasta i sej alvedon o bara köra, så borde jag snart vara på gymmet igen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln