Vatten-76webb

Trötter :)

UUhh vad trött jag äääär! Slutade fyra idag, och tog bussen hem för en gångs skulle eftersom det regnade, det är inge kul att cykla i regn kan jag säga.
När jag kom hem så käkade jag och gick en promenad o handlade lite, sen drog jag hem, la mej på soffan och somnade till som en sten, och det var så SKÖNT!
Sov så förbannat dåligt inatt, vaknade typ tusen gånger och kunna aldrig riktigt uppnå den där djupa sömnen. Sen så var jag ett yrvaket höns imorse så jag glömde min kära Celsius som jag har till jobbet varje dag, OCH mitt kolsyrade vatten. Typsikt att glömma extraenergin den dagen man skulle behövt det som mest^^
Men det gick fint att jobba i alla fall, har lite problem med rösten än så jag tappade rösten då och då, och har lite ont just nu när jag sväljer men det verkar inte bli värre i alla fall :) Men blev i vilket fall inget med gymmet idag heller, antar att det är smartast eftersom jag har ont i halsen och är förkyld fortfarande. Då är det bättre att ladda batterierna och komma igen hårdare än nånsin på gymmet sen när jag fått tillbaka energin! Och det får fanemej bli imorrn ;)

Lite bilder som jag tog igår innan jag började jobba kväll ska jag ta o bjuda på, lite "dagsform" bilder av mage och rumpa ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln