Vatten-76webb

Nya smycken :)

Första gympasset idag på typ fem dagar, hur tror ni det kändes? Jo UNDERBART! Fan vad jag har saknat gymmet, vill aldrig mer bli sjuk igen! Körde ben idag o det kändes riktigt bra, de kändes riktigt skakiga när jag lämnade gymmet, älskar den känslan :)
Efter det så kom Patricia o hon lagade i ordning en cheesecake, så nu står den i frysen i fem timmar innan man kan smaka av den, ska bli jävla gött. Annars vette fasen vad som sker ikväll, har inga planer riktigt så det får bli vad man gör det till helt enkelt :)

Fick hem så otroligt söta smycken igår. Har länge velat ha ett litet halsband för den känns så tomt runt halsen, hade alltid halsband förut men sen tappade jag bort nått, och ett vart för slitet så nu känner jag mej hel igen ;) Sen så är det matchande armband och örhängen till med så det var riktigt fint.

Dessa smycken och mycket annat som mobilskal, smycken, accessoarer och massa mer hittar ni billigt på denna gruppen på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/685930051423067/?fref=ts

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln