Vatten-76webb

Efter jobbet :)

Då ligger man i soffan o slappar framför Paradise Hotel. Jobbade kväll idag, så var på gymmet tidigare på dagen o körde armar o bröst, och det gick fint ;) Får sån satans träningsvärk direkt nu för att jag kört igång hårt efter jag var sjuk i några dagar, men det gillar jag, då känns det att man gjort nått ;)

Bjuder på en bild från idag :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln