Vatten-76webb

Träna hemma :)

Saaatan så seg jag är då! Jobbat kväll idag, och sedan gått hela vägen hem, typ fyra kilometer, sedan hem o käka och sedan så gick jag och J på en promenad med Grizzly. Så nu är man rätt gött slut i huvudet känner jag :D
Det var så sjukt tråkigt väder idag så hade verkligen ingen motivation till att cykla iväg till gymmet idag. Dimma o lite småregnigt och det hade blivit halt ute av all slask och skit. Men inte kan man sitta still för det inte ;) Så idag lånade jag mormors motionscykel haha! Ställde in den på det trögaste som gick så att det skulle träna benen så mycket som möjligt och den tog rätt fint kan jag säga, vart helt slut efteråt! Så man ska inte underskatta en motionscykel inte, den kan vara bra till mycket!
Men imorgon så får jag trotsa skitvädret om det blir det o dra ner på gymmet, vill köra axlar och rygg känner jag så får ta det innan jobbet. Men först o främst så längtar jag till att få sooova, o kommer nog sova ut imorgon, skulle behöva det känner jag. Sover lite sisådär på nätterna, drömmer massor o vaknar o funderar på vad fan jag drömmer. men som vanligt på morgonen så har man glömt bort allt man drömt! Hoppas jag får en lugnt natt inatt utan massa störda drömmar :D


Bild på cykeln jag cyklade på förut ;)Jag efter jobbet, ovanligt påklädd kan man säga ;) tänker då fanemej inte bli förkyld o jävlig igen så nu är det pälsmössa och vantar PÅ som gäller ;)
Jag, i mitt korta hår ;) Trivs ganska fint i det måste jag erkänna! Fast jag väntar faktiskt på att få hem en ny hårförlängning med clips ifrån bästa Rapunzel så att jag kan variera efter humör, vissa dagar ha mitt naturliga hår och vips en annan dag så kan jag vara långhårig, perfekt :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln