Vatten-76webb

Benigt ;)

Godagens! Då sitter man vid datorn en sväng och tänkte uppdatera er lite ;) Har varit på möte idag och grejat så tyvärr blir det en vilodag från gymmet idag för jag hinner inte träna innan jobbet ikväll. Suger lite, men tar igen det imorgon, och i helgen framförallt! Längtar alltid till att träna på helgerna för då kan man ta så lång tid på sej som man vill o köra hårdare eftersom man inte vet att man ska iväg på jobb efter det o måste hinna cykla hem, duscha o allt.

Nu är alltiså all snö borta, och det är ju bra och dåligt. Fint med snö som lyser upp lite i det mörka o tråkiga vädret, men jag är nog mer glad att jag kan cykla till o från jobbet och gymmet utan att halska o slå ihjäl mej typ :D Sladda med cykeln är ju ingen höjdare direkt ;)

Tog lite bilder på mina bens dagsform. Börjar gilla formen på dem mer och mer, men större ska de bli har jag bestämt mej för, så snart ska det bli ett sånt där härligt benpass på gymmet ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln