Vatten-76webb

Sol o huvudvärk!

Gud va skönt att vakna upp till solsken ute! Så mycket roligare att vakna då, trots att jag har så jävlig huvudvärk. Tror det är nån sorts spänningshuvudvärk, har ont i skallen från jag vaknar till jag lägger mej och ont i öronen med. Funderar på om det är för att det drar kallt om öronen när jag cyklar till o från jobbet, så nu ska jag ha öronmuffar på mej idag vill jag lova. Man blir ju inte lite less när varken Alvedon eller Ipren lindrar huvudvärken^^ Men men, det går väl över inom kort får jag hoppas :)

En bild från den härliga promenaden nyss i solen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln