Vatten-76webb

Lördag = Beeeen <3

Åh idag kom dagen som jag längtat till, LÖRDAG! Och varför har jag längtat till det? Jo för att då kan man träna hur länge o hårt man vill utan att tänka på att man ska jobba efteråt, så idag körde jag ben med mycket fokus på framsida ben, de skakade rätt gött under träningen, och imorrn blir det mer baksida och rumpa, och vader förstås ska jag inte glömma!

I övrigt så kunde vädret ha varit liiite bättre, kasst med regn hela tiden^^ Höll på att sladda av cykeln när jag skulle till gymmet för all slask överallt!

Igår efter jobbet så hade jag lyxen att bli hämtad av Patricia efter jag slutade, fick kasta in cykeln i hennes 140 och det gick ju fint. Sen käkade jag och J Thaimat o sen så umgicks jag med mormor, J, o Patricia på kvällen och tog några efterlängtade iskalla öl, det hade jag gjort mej förtjänt av kände jag ;) Sov ut lääänge på morgonen idag med, så jävla skönt att bara ligga o dra sej!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker, ska käka om en stund annars så blir det nog lugnt, inge vidare väder att ge sej ut i o hitta på nått kan man tycka.

Hoppas ni får en grym helg allesammans!

Bilder från träningen idag :)Lite duckface varning sådär ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln