Vatten-76webb

Bättrar på solbrännan ;)

Då sitter man o halvsover i soffan, astrött och frusen är jag. Men det ska det strax bli ändring på för nu kom mormor med varm glögg, då ska man nog få upp värmen lite. Har varit o tränat baksida lår och vader idag och det gick fint det, och efter det så blev det att sola i 20 minuter. Tog mej lite melanotan precis innan solningen för nu har jag bestämt mej för att bli sådär härligt brun igen ;)
Fick hem den färdigblandade varianten av melanotan häromdagen, det är så enkelt o bra att man bara kan börja använda det utan att blanda o greja, och det tar verkligen som satan! :) Dessa finns på http://quicktan.se/ där ni kan läsa om hur man säkrast går tillväga med melanotan eftersom det finns risker med felaktig användning av preparat  så ni vet hur man skall gå tillväga för att vara säker ifall ni är användare av det.Såhär brun var jag i somras!Sen lite bilder från idag :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln