Vatten-76webb

Sexiga julklappar!

Nu kom man precis ut ur duschen efter ett gött ryggpass på gymmet. Ovant att vara på gymmet på kvällstid, det är skillnad på mängd folk då, mycket mer än när man gymmar runt lunch som jag brukar när jag jobbar kväll. Gick riktigt bra idag, hade sån go energi! Älskar verkligen min PWO Hyper Shock ;) Fast var ett klantarsel när jag blandade den idag o fick pulver på fingrarna o sen så var jag smart o kliade mej i ögat, kändes rätt fint ska ni veta! Fick go pump i ögat under gympasset i alla fall haha ;) Sedan när jag cyklade hem från gymmet så höll jag bokstavligt talat på att blåsa bort! Helvete vilken storm. Kepshelvetet flög av mej så fick ställa cykeln o springa o jaga kepsen en bra bit, hoppas ingen såg mej, måste sett ganska kul ut haha :D

Vart så glad när jag kom hem från jobbet och möttes av ett stort paket i brevlådan! Paketet var fullt av supersnygga o sexiga underkläder från https://kleopatrasunder.se/ Där rekommenderar jag er verkligen att gå in o förföras av allt snyggt! Billigt är det också, och vem vill inte ha sexiga underkläder som julklapp? ;) Kommer att komma bilder där jag bär underkläderna inom kort så ni får hålla utkik!Jag alldeles nyss efter min dusch, man måste ju tönta sej o spänna sej lite ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln