Vatten-76webb

Snygga kläder och armar :)

Då har man nyss kommit hem från ett så jävla gött gympass. körde armar idag o det var så SKÖNT! Armarna var så jäkla slut efteråt och är helt döda nu, så det ska vara ;)
Brukar alltid köra 3 set med 12 reps i varje ungefär men körde 4 set idag på varje övning och körde precis så tungt så jag skulle klara av tolv reps med nöd och näppe så man fick ju liiite mjölksyra i armarna i slutet :D
Innan gymmet så har jag jobbat idag och det gick riktigt bra idag. Känns så gött att man trivs så bra på jobbet, har så kul varje dag!
När jag kom hem efter jobbet så hade jag fått ett grymt paket från bästa Gömda Juveler! En supersnygg klänning som kommer bli perfekt till jul, ett linne och ett par satinbyxor man kan mysa runt i hemma. Rekommenderar verkligen er alla att kolla in sidan nu för de har sjukt bra priser på allt nu inför jul, och supersnygga klänningar till jul och nyårsfirandet vill jag lova! Får sånt jäkla ha-begär när jag är inne på sidan så ni anar inte haha ;)

Här har ni ett grymt erbjudande på en supersnygg Baseball Jacka:
http://www.gomdajuveler.se/sportig-baseballjacka-svartrosa-p-8553-c-230.aspx


Efter armpasset idag :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln