Vatten-76webb

Underkläder och löshår :)

Då var det söndag, min första lediga dag denna veckan. Igår jobbade jag faktiskrt frivilligt, och det var riktigt kul! Tänk att man kan ha så kul på jobbet att man vill sitta där en lördag :D
Efter jobbet så drog jag hem o käkade, och sen drog jag i mej min PWo o stack ner och tränade framsida ben en sväng. Efter det så drog jag o solade och det var riktgit gött! Solade i ett sånt där avancerat solarium som pratar med en haha! Trodde nästan det var ett fruntimmer i samma rum som mej :D
Sedan cyklade jag vidare till Jocke som det var längesen som fan jag hittade på nått med. Så vi satt hos honom o tjatade o drack öl o det var skitkul! Vi umgick ju typ dagligen förr. Måste bli fler såna här gånger oftare :)
Kom väl hem runt ett-halv två på natten o då blev det sängen. Sov ut riktigt länge imorse, fast vaknade tidigt flera gånger men tvingade mej kvar eftersom jag tyckte att jag förtjänat att sova ut riktigt ordentligt idag, jag sov nog till elva-halv tolv typ. Har julstädat en del idag eftersom det blir julfirande för mej redan imorgon för då kommer familjen till Kristinehamn. Ska bli så jävla underbart med julmat! Längtar till att tjocka till mej lite ;)
Så för mej får det bli jul två dagar i rad, och det är ju aldrig fel ;) Funderar på att vara grym o dra ner o träna på julafton, fira jul med ett gympass vore ju aldrig fel!

Har fått hem mitt älskade löshår från bästa Rapunzel Nu känner jag mej HEL igen, gud vad jag älskar håret! Så sjukt smidigt med clips med, tar 5 minuter att gå från korthårig till långhårig eller tvärtom :) Hittade exakt min hårfärg med så det var ju perfekt!

Lovade ju förresten att visa hur snygga underkläder jag fått hem från https://kleopatrasunder.se/ Här är ett par av de nya trosorna jag fick, älskar passformen!
Såhär har ni både nya håret och nya underkläderna :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln