Vatten-76webb

GOD JUL

God Jul på er allihopa <3
Det känns så kontigt att det är julafton idag eftersom jag firade jul igår med paketöppning, jultomte o grejer. Men vad gör det, det får bli två julfiranden för mej i år o det är ju aldrig fel ;) Mer julmat åt mej :D Slutade tidigare från jobbet igår och blev upphämtad av Patricia, sedan drog vi till stan o skulle handla de sista julklapparna. Där stötte vi på Jocke med så vi drog på en julklappsrunda på stan tillsammans, hittade faktiskt det jag skulle ha för en gångs skull. Sedan drog Patricia och jag till mormor o hjälpte henne med julmaten, och sedan kom resten av familjen.
Självklart lyssnade man på Onkel Kånkels vacka jullåtar, drack öl o käkade en jäkla massa julmat så nu borde man fan gått upp några kilo ;)
Sedan så hade Patricia sitt konstiga snus som man sniffar upp så vi satt runt bordet o turades om att sniffa hennes snus vi systrar (förutom Diana förstås haha), kändes verkligen som en riktig pundarkvart där ett tag haha :D Sen lyssnade vi på massa musik, satt o sjöng för fulla halsar som vanligt. Fina paket fick man med och en jultomte hade vi med så det var riktigt trevligt. Sedan vart jag sjukt trött typ runt tolv-ett på kvällen så vi gick o la oss runt den tiden allihopa. Så idag på självaste julafton så var det nog några som vaknade slitna efter gårddagen ;)
Blir väl o fira vidare julen litegrann idag med. Man hade ju önskat att vädret kunde varit lite juligare än spöregn, vart som en dränkt katt när jag var ute på morgonpromenaden :D Och vet ni vad? Jag ska nog fanemej dra till gymmet o träna lite för att fira julen ordentligt, men det får bli lite senare :)

Lite blandade bilder från igår och idag :)

Etiketter: julafton jul julfirande

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln