Vatten-76webb

Fina julklappar! :)

Tror jag o det där förbannade regnet ska ta ett snack ja! Fan va drygt det är, gick på promenad nyss o kom in o var verkligen geeeeenomblöt. Fick bland annat två par nya hörlurar i julklapp så de hade jag på mej när jag vandrade, så gött o bara dunka musik o skita i omgivningen. Men jag kan ju fan inte låta bli att dans när jag lyssnar på musik haha :D Så jag får ta alla mina promenader i skogen hädanefter, tror folk skulle undra vad jag höll på med om jag går o dansar runt på promenaderna ;)
Fick verkligen så sjukt fina o bra julklappar i år, jag måste varit riktigt snäll :D Hörlurar, gymkläder, kläder, prydnassaker o massa mer. Är så glad för alla fina grejer, hoppas mina julklappar gjorde alla glada också :)
Kommer vara så snygg på gymmet hädanefter, fick rosa gymkläder av J, sen fick jag rosa hörlurar av mamma och Micke så kommer se sjukt störande rosa ut haha :D

Känner mej duktigt tjock de här dagarna asså, massa julmat varje dag, julgodis, must och några öl om dagen, snart är magrutorna ett minne blott haha ;) Men gött att jag tog mej iväg till gymmet igår trots att det var julafton och regnade utav helvete. Vill dit idag med men nu ska jag ta o vänta tils regnet lugnat ner sej, sjukt drygt att vara dyblöt när man kommit fram till gymmet^^


Bilder från igår med min Celsius i högsta hugg ;) Har fått helt slut på min grymma PWO Hyper Shock från bästa http://gymtillskott.com/ nu till min stora förskräckelse! Älskar den verkligen. Får bli en ny beställning inom kort :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln