Vatten-76webb

Fest!

Idag har man varit nååågot schleten, herregud :D Det vart redigt med fest igår på juldagen och det var grymt kul, en riktigt lyckad kväll! Vi började med att förfesta hemma hos Joey. Det kom många dit som man inte träffat på ett tag så det var jättekul verkligen! De flesta av oss är ju lika gamla o har alla gått på Djurgårdsskolan i högstadiet, så himla kul att man håller ihop o festar fortfarande efter så många år.
Efter vi festat där så drog vi vidare till Mastis. Jäääkla mycket folk asså, men så är det ju när det är juldagen o allt. Vi satt mest vid ett bort allihop o snackade o drack öl, riktigt kul var det :)
Efter mastis så var en del av oss sugna på efterfest så då efterfestade vi, drack whisky o tjatade o lyssnade på musik, och sen så drog jag o Patricia oss hemmåt. Har sovit i omgångar idag för jag var så trött, jag är verkligen inte van vid att supa läbgre :D Så man har haft huvudvärk o varit allmänt trött men de har gått över nu som tur är ;) Så idag har jag mest kollat på Disneyfilmer med Patricia, Linda o mormor o sovit. Imorgon blir det jobba igen, ska bli kul! Och sen blir det helg igen direkt, blir helt förrvirrad över vilken dag det är nu när man är ledig lite då o då :)


Har lite blandade bilder från igår, Joeys söta igelkott är såklart med på kort, så jäävla söt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln