Vatten-76webb

Grym kväll!

Ujujuj den här julen har varit INSANE kan man säga. Har ju inte blivit lite öl de här dagarna om man säger så :D Först festade jag ju på juldan och låg o sov typ hela dagen efter det för jag var så sjukt sliten.
Sen så vart det festdags igår igen så det heter duga, HERREGUD vad full jag vart haha :D Var ute med ett gäng från jobbet och några fler och spelade först bowling, och där vart det ett antal öl och sjuhelvetes massa shottar och det slog till HÅRT kan jag säga! Jag som typ aldrig dricker längre och brukar numera bli full på tre öl, sen så blir det en satans massa öl o sprit så ni kan ju tänka er haha :D
Men bowlingen gick faktiskt bra sjukt nog, öl o sprit visade sej ge bra resultat i bowling till min stora förvåning ;)
Kom nog tvåa, eller trea? Minns inte men kul var det! Sedan drog vi vidare ut på krogen och festade vidare, och sedan vart det fyllekäk på Statoil och sedan vart det att dra hem. Somnade med kläder på så vaknade mitt i natten o höll på o dö av värmeslag! Hur som helst så hade jag en sjuukt kul kväll, stort tack till alla som var med, grym kväll verkligen :D

Man var inte så superpigg på morgonen idag, men det ordnade upp sej under dagen ganska snabbt som tur var. Drog ner på stan en sväng och kollade om jag hittade något på mellandagsrean o hittade tre linnen i alla fall, som inte ingick i mellandagsrean haha, men ändå :D Ska kolla vidare om ja hittar nått på måndag eller nått tänkte jag :) Finns ju inget vidare utbud av kläder i lilla Kristinehamn men nått borde man ju hitta tycker man.
Sen så drog jag o solade nu på kvällen i 20 minuter, o sen drog jag vidare till gymmet. Gött som fan att träna igen, även om de gick lite segt o man tog lite längre pauser än vanligt, man var ju inte i toppform direkt :) men ska ta igen det imorgon, då jävlar ska kroppen chockas ordentligt men massor av hård träning, love it!Solariet idag :)Jag imorse på morgonpromenaden, antagligen fortfarande en aning full :D Håret i en tofs, mjukisbrallor och inga lösögonfransar för de fuckade jag upp totalt när jag råkade somna med dom på fyllan inatt :DI en provhytt på stan idag i min bakisoutfit hehe ;) Inte ofta man går på stan med mjukisbrallor hehe!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln