Vatten-76webb

Gym o sol :)

Då sitter man o softar framför tvn o datorn igen då o tänkte passa på att skriva några rader. Var iväg o tränade förut o det var så göött, fan vad det kändes i framsida lår efter jag var klar! Körde lite annorlunda övningar idag så kommer nog få fint med träningsvärk efter detta kan jag tänka mej. Tänkte köra baksida lår imorrn ifall benen känns redo för det, ska dra med mej syrran dit med o gymma tidigt eftersom jag ska jobba kväll imorgon.
Efter gymmet så drog jag med Patricia o Linda till solariet o solade 20 minuter. Solningen två dagar i rad har det blivit för mej men det är ju så sköönt! Älskar att man kan koppla i Iphonen i högtalarna där o dunka musik utav helvete :D Blev nästan lite feststämning på solariet när vi var där haha. Har glömt ta mitt melanotan på ett tag men det finns ju i kroppen så det händer allt grejer ändå, börjar bli brun igen och jag älskar det! För er som mejlar o frågar så använder jag melanotan från http://quicktan.se/  Använder den färdigblandade varianten. Eftersom det finns risker med felaktig användning av preparat som detta så rekommenderar jag er att gå in och läsa på sidan hur ni säkrast tar det.
Annars så har jag väl inte gjort så mycket annat idag, vilat upp mej, kollat på serier o det vanliga liksom, umgåtts med mormor o syrrorna typ.


Nu blir det att käka lite o glo vidare på tv o se om de är nått vettigt på den. Ha en fin kväll allihop:)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln