Vatten-76webb

Nyårsfest!

Shit asså, man går från att typ aldrig ens dricka en öl på helgerna till en jäkla massa öl o fylla nu när det varit jul o nyår haha, börjar nästan känna mej van vid att vakna sliten o trött nu :D
Hade ju tänkt ta det lugnt igår men så vart ju inte fallet förstås. Det blev att dra på fest med syrrorna till Terese och Emil, och det vart en hel del folk faktiskt, o det var skitkul verkligen! Grym stämning, alla var glada och dansade och härjade, precis så det ska vara. Vid tolvslaget så drog jag, syrrorna, Terese o Thomas ner på stan o skulle kolla om det var mycket folk där och om de smällde mycket fyrverkerier, och satan vad chockade vi blev! Kändes som hela Kristinehamn var där! Så mycket folk på en o samma plats, skitkul! Fast man kände ju typ ingen alls och alla såg ut o vara i 15års åldern haha. Sen efter vi firat tolvslaget på stan så drog vi tillbaka till Terese och efterfestade till typ 3-4 på natten o fortsatte dansa o härja! Tillslut fick vi ge oss och Patricia, jag o Linda drog hem till mormor och käkade massa mat o sen somnade vi. Försökte verkligen sova ut idag men jag har blivit värdelös på det, speciellt när jag druckit. Man vaknar tidigt och flera gånger o krånglar, så får nog bli en extra vilostund om en stund.
För övrigt så gjorde jag sista träningspasset för 2013 igår och det gick fint, känner träningsvärken idag vill jag lova. Körde axlar och mage, speciellt sidorna på magen o det känns som satan idag, så skööönt! Idag däremot vette fasen ifall jag ska ge mej iväg till gymmet, vi får se senare hur pigg jag är ;)

Här kommer lite blandade bilder från igår :)Såhär pigg o fräsch ser man ut idag haha;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln