Vatten-76webb

Freeedag :)

Gud vad jag har sovit konstigt inatt alltså, drömt som satan så att jag var övertygad om att det hände på riktigt och var helt förvirrad när jag vaknade och visste inte vad som var vad typ haha :D Orkade inte dra till gymmet nu på morgonen, blir så stressigt innan jobbet tycker ja, det tar ju en stund på gymmet och sen ska man ju cykla dit och hem o allt. Så idag får det bli kvällsträning har jag tänkt, hoppas man har nån energi kvar efter jobbet :D

Herregud vad jag har mycket mejl och meddelanden att gå igenom känner jag som jag har halkat efter med. Har inte tagit mej tid riktigt till att svara på alla, men det kommer för er som undrar, tar lite i taget :)

Men nu blir det att greja lite här, måste fixa lite med alla kläder, de ligger huller om buller när jag vart igång så nu hittar jag fanemej ingenting :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln