Vatten-76webb

Jag är så manlig ;)

Anade att förra inläggets bilder skulle reta upp er lite ;) Tycker det är så sött med alla kommentarer och mejl man får om hur "manlig" kropp jag har, "för mycket muskler" , "för smal" och allt vad folk klagar på. Hur tycker ni att en kvinnokropp ska se ut? Är det sexigare om man är ohälsosam, tränar aldrig, käkar Mcdonalds till frulle och röven hänger gropig och skrynklig ner till knävecken? För det tycker inte jag, min åsikt är att det finns inget sexigare än en tjej som tar hand om sin kropp och har en slimmad vältränad kropp. Men det kanske bara är jag som är av den åsikten?

Vad säger ni, är detta manligt tycker ni? Skulle ni kunna missta denna kroppen för en mans, really?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln