Vatten-76webb

Fler nyårsbilder :D

Då har man nyss kollat på nån trälig film på trean, käkat en bit pizza med en kall jävel till med syrrorna o mormor. Var så hungrig efter jag kom hem från gymmet. Har jobbat kväll idag o passade på att ta gymmet direkt efter, o det vart ett härligt gympass! Provade en ny PWO med så ska bli intressant om man kommer få några problem med att somna ikväll :D
Det är förbannat gött med helg måste jag säga, ska bli så skönt att bara soova massor o gymma massor o ta det allmänt lugnt, det kan behövas känner jag.

Innan jag lägger mej så tänkte jag bjuda på lite fler bilder från nyårsfirandet när det var allt annat än lugnt haha, ett jäkla drag var de och jag tror det syns på bilderna :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln