Vatten-76webb

Legday o heta leggings

Gud va skönt det var att träna idag! Kör ju alltid ben på helgerna för att då har jag mest energi och har sovit ut ordentligt, och ben är ju alltid prio ett för mej. Brukar dela upp att köra framsida lår och baksida lår o rumpa på olika dagar men nu körde jag allt på en gång tills jag var darrig och genomblöt kan jag lova! Hoppas på att få en redigt go träningsvärk nu efter ;) Men jag glömde bort en del som jag har lätt för att glömma bort, nämligen vaderna^^ Måste köra det imorgon så att det händer nått med dom med, har ju nån fetisch för muskulösa vader hehe ;)

Efter gymmet så drog Patricia och jag o solade i 20 minuter. Jag kom ihåg att ta mitt melanotan precis innan jag solade med så nu hoppas jag man blev lite brunare, man blir ju så jäkla blind med hur brun man egentligen är, man inbillar sej ju alltid att man är blek och att man ska bli ÄNNU brunare. Jag kommer nog sluta som kolsvart tillslut ;)

Sedan drog vi upp till mormor o käkade, försökte fanemej proppa i mej för att jag har fått för mej att jag ska försöka äta mer för att kunna bygga mer muskler. Men jäävlar vad mätt jag blev, fullständig matkoma! Hann gå upp till soffan för att "vila lite" och tvärslocknade och sov ett bra tag, så mätt o död har jag typ aldrig kännt mej haha!  Så efter jag vaknat till liv så ställde jag mej i duschen och tog några glas iskall cola så var man på spåret igen ;)
Det blir en jäkligt lugn lördag för mej idag, kände verklige att jag behövde vila upp mej, träna hårt o inte ha några speciella planer liksom.  Får hitta på nått mer imorgon, umgås med polare eller något, och gymma då förstås. Man är ju ledig på måndag med så man har ju lite långledigt, lite gött faktiskt :)

Hade mina äckligt sexiga leggings på mej som jag beställde hem för ett tag sedan, tycker de är så awesome! De är så fulsnygga på någotvis, folk vrider på nacken en gång extra när man har på sej dom haha, ser väl inte riktigt klock ut kan jag tänka mej ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln