Vatten-76webb

Amazonen :)

Då sitter man o samlar kraft inför gymmet då, blir o träna lite senare än vad jag brukar idag för jag har hafgt annat för mej under dagen. Sov lääänge imorse o vaknade fan upp med huvudvärk, Jockes fel haha :D Drog bort till honom igårkväll och kollade på South park avsnitt och lite andra avsnitt o satt och tjatade ett tag. Han bjussade på whisky först, sen tog vid rödvin, och tillsist så drack vi fläder/citronsaft blandat med jäger, och den kombinationen funkade fan jäkligt bra! :D Hatar jäger annars, speciellt rent, uuscha, men blandat med saft var det fanemej tummen upp!

Idag drog jag äntligen ner till garaget, det var sjuuukt längesedan sist, känner verkligen att det är dags att ta tag i mekandet igen nu så min pärla blir klar till våren. Emil hjälpte mej och kollade läget på bromsarna och jag grejade med inredningen litegrann. Är en hel del kvar med inredningen, och alla bromsarna måste kollas över, avgassystemet ska svetsas och en del delar behövs innan den är klar.

Är självklart intresserad av olika samarbeten med företag som kan tänka sig att sponsra mig med bildelar i arbetet med Amazonen, emot reklam på min blogg och andra sociala nätverk, så hojta till om ni är intresserade av att ta del av mitt projekt :) Mejla mig bara på info@sandrareiche.nu



Arbetaroutfiten :)



Putsat och grejat :)



Igår efter jag tränat axlarna :)



Magen imorse :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln