Vatten-76webb

Jobbat o grejer

Då har man slutat jobbet och slängt i mej mat o kollar nu på Paradise Hotel ;) Jag tycker det faktiskt är kul att se på, sjukt nog hehe. Det vart en vilodag från gymmet idag, o drog istället på stan med Patricia o Linda för att kolla på träningsskor o lite annat på stan. Men imorgon blir det att ösa järnt på gymmet innan jobbet, ska bli gött ;)
Har fått hem ett fint paket idag från grymma http://www.gomdajuveler.se/ så ni får hålla koll i bloggen imorrn så ska ni få se bilder på vad jag fått hem för roligt!

Hade inte så mycket bilder att bjuda på idag, så får bjuda på min kära Celsius jag drack på jobbet förut, gud vad jag älskar den med colasmak har jag kommit på på senare tid! Tummen upp för den :)
Sen så bjuder jag på en bild i vrålåket som jag o syrrorna åkte ner på stan med idag, en sån bil skulle man fanemej ha asså, vid sidan av Amazon såklart, den byter jag inte bort för något förstås :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln