Vatten-76webb

GömdaJuveler.se

Då sitter man o väntar på Paradise Hotel igen då, och har nyss tryckt i mej två mackor med julskinka och senap, fiiina grejer det ;) Hade dock på så mycket stark senap så jag fick ont i näsan till o med :D Jag har jobbat kväll idag igen, och det gick fint idag faktiskt, kul dag! Man har ju så grymt roliga arbetskamrater så då går tiden fort :D Innan det så var jag o körde ben på gymmet och det var otroligt skööönt. Körde helt slut på benen så de verkligen skakade när jag var klar. Det var ett helvete att ta sej hem uppför den långa uppförsbacken hem med cykeln med skakiga ben o motvind o regn haha.

Lovade ju att visa er vad jag fått hem från grymma http://www.gomdajuveler.se/ Så tänkte visa er det ena plagget idag, och sen får ni hålla utkik i bloggen efter nästa plagg inom kort!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln