Vatten-76webb

Min Amazon :)

För er bilintresserade så tänkte jag ge er en liten update angående min kära Amazon också.
Jag är ju inte så kunnig på det dör med bromsar så fick hjälp av Emil i garaget sist jag var där o kollade över de bakre bromsarna. Han upptäckte då att hjulcylindrarna behövde bytas så nu ska man snart få hem två stycken nya hjulcylindrar från http://www.bytdel.se/ så ska bli härligt att få bromsarna fixade :) Blir nog att beställa hem mer bildelar från den sidan, de hade ett stort sortiment, perfekt det! Sen blir det att kolla till de främre bromsarna med och kolla om att de är i bra skick. Ska ta en titt över vad som behövs mer till min kära Amazon så att den snart kan rulla på gatorna igen, fan så jag längtar efter det!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln