Vatten-76webb

Gymtillskott

Då har man chillat en stund efter jobbet, tagit sej två mackor med julskinka o senap, fiiiina grejer, och tagit sej ett glas "musöppnörö" (rött vin) och ligger o kollar på tv. Det gick riktigt bra på jobbet idag, det är så kul när det bara flyter på och det går bra! Hade lika kul idag som jag alltid har på jobbet, fan det är nästan så man längtar dit ibland hehe. Och nästa vecka fick man äran att börja på ett nytt projekt, jag och två stycken till blev utvalda till att börja med det så det känns riktigt bra, spännande!

Ska bli gött med helg nu faktiskt, längtar jämt till helgens träning haha, jag är fan skadad ;) Men det är så skööönt att träna på helgerna, då kan man köra hårt och hur länge man vill utan att ha tider att passa eller liknande, riktigt gött. Så nu blir det att köra massa beeen, älskart!

Hämtade ut ett grymt paket idag från bästa http://gymtillskott.com/ med riktigt grymma grejer i! Ska bli intressant att testa allting då jag ej provat någon av sorterna innan :) Kommer att dela med mej av vad jag tycker om produkterna längre fram i bloggen så ni får hålla utkik. Tror att proteinet Instant Whey kommer vara riktigt god, den har en smak av mintchoklad och luktade exakt som After Eight chokladen och det är ju riktigt gött så ska bli kul att se. Sedan ska det bli spännande att se om den nya PWOn Jack3D Advanced är lika effektiv som Hyper Shock som jag hade innan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln