Vatten-76webb

Nya underkläder

Då har man varit förbi gymmet o kört armar idag, gick superfint, värkte riktigt gött i armarna mot slutet :) Sedan cyklade jag hem, tog en dusch och provade de nya underkläderna jag fått hem från http://www.sexigaunderklader-korsetter.se/ Rikigt coola, kan säkerligen komma till användning vid nån plåtning eller andra tillfällen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln