Vatten-76webb

Nya underkläder

Då har man varit förbi gymmet o kört armar idag, gick superfint, värkte riktigt gött i armarna mot slutet :) Sedan cyklade jag hem, tog en dusch och provade de nya underkläderna jag fått hem från http://www.sexigaunderklader-korsetter.se/ Rikigt coola, kan säkerligen komma till användning vid nån plåtning eller andra tillfällen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln