Vatten-76webb

Utgång igår och mek med Amazon idag

Nuu ni har jag tid att berätta mer om gårdagen! Jag var ju supertaggad hela dagen på att gymma igår o testa mina nya kosttillskott o allt och längtade extra mycket eftersom det var Legday ;) Så jag drog dit på eftermiddagen och tränade i hela två timmar! Benen höll mej knappt uppe mot slutet, de skakade och krampade o allt möjligt o det var så fantastiskt gött. Känner idag att träninsgvärken kommer krypande mer o mer, speciellt i rumpan, ujuj imorgon kommer det nog vara ännu värre.
Efter jag gymmat så cyklade jag hem, käkade och tog en dusch och låg i soffan och var helt mör i kroppen efter gympasset och var allmänt slö. Då ringer Jocke o Linus och är övertaggade och fulla o härjade och hade bestäm sej för att jag skulle med ut på Harrys haha :D Fick 20 minuter på mej att göra mej iordning så fick kasta mej ur soffan, föna håret, sätta på mej kläder, sminka mej o svepa två glas vin, man vill ju inte gå ut helt nykter liksom :D

Så helt oplanerat vart det faktiskt Harrys igår, första gången jag var där sen det öppnades, och det var faktiskt skitkul! Först satt jag, Linus, Jocke o hans tjej och drack öl vid ett bord o tjatade, sedan så dansade vi verkligen hela kvällen tills det stängde. Det kändes inte lite i benen när man skulle dansa o gå ner med benen när man just haft ett två timmars benpass innan!
Efter det så var jag o Linus sugna på att efterfesta så drog till en fest en stund och ölade med ett gäng men sen vart alla trötta så då tog man en taxi hem istället. men det var en riktigt kul kväll, Jocke o Linus är alltid så jävla roliga att öla med :D


Tog en enda bild igår, skärpning på mej, men den får väl duga då, Var rätt så jäkla ofixad eftersom jag gjorde mej i ordning så snabbt, men det dög väl ändå ;)


Idag så gjorde man typ inte ett skit på dagen än att slappa, och skotta snö då :) Sedan hörde Emil av sej o undrade ifall jag ville hänga på till garaget och det ville jag ju såklart! Måste ju träffa min kära Amazon <3
Så idag har man pallat upp den, tagit bort alla hjul och ska checka bromsarna. Sedan har vi skrivit upp vilken ordning allt ska göras, vilka delar som kommer att behövas o så, så det är en liten bit kvar men den ska glida runt på gatorna till våren, så är det ;)

Terese kom till garaget och gjorde oss sällskap med och slipade på ett fönster, så vi drog o solade direkt efter garaget en sväng med. Man blir så sjukt avslappnad i solarium! Det borde alla testa som vill stressa ner, jag somnar typ alltid ellr halvsover o bara njuter, skulle nog kunna ligga där hela natten haha.


Lite bilder från garaget idag :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln