Vatten-76webb

Jack3D Advanced

Nu är man bra seg känner jag, all energi bara försvann o man sitter som en zombie i soffan, jag kan lova att det ska bli skööönt att sova inatt. Ska försöka komma upp tidigare än vad jag brukar, det blir ju så lätt att man sover aslänge när man jobbar kvällar men det vore så skönt o hinna med mer saker på morgonen, som att träna ännu längre till exempel o slippa känna sej stressad på gymmet för att man ska hinna cykla hem, duscha, äta och allt vad man ska göra.

Det var riktigt najjs med måndag igen, skönt att komma till jobbet igen. Hade en satans energi på jobbet, och väldigt mycket berodde nog på att jag tagit tre skopor Jack3D innan gymmet haha. Man ska ju såklart egentligen ta en skopa de första dagarna och sedan öka till två om man tål mycket, men då var jag ju tvungen att överdriva lite extra hehe ;) Jag hade riktigt bra energi på gymmet och körde axlar tills de riktigt värkte av utmattningen. Och energin satt ju i ett bra tag efter så satt med överenergiska ben på jobbet så jag knappt kunde sitta still i början. Tur man körde lite cardio idag med så man blev av med lite energi i alla fall, annars så hade man nog fortfarande varit hyperaktiv :D

Jag kan rekommendera den nya Jack3D Advanced som PWO, jag tyckte att den fungerade bra för mej, kände mer energi och ork på gymmet med den faktiskt, var riktigt pigg och alert. Den kändes mycket mer än Jack3D Micro som jag testat innan, den funkade inte alls på mej.

Denna PWOn hittar ni på http://gymtillskott.com/Tog en liten spännisbild idag, som vanligt ;) Blir troligtvis att köra armar imorgon. Hade egentligen tänkt köra rygg men har träningsvärk i den ännu så får bli att bättra på armarna lite istället.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln