Vatten-76webb

NEJ, jag är INTE sjuk^^

NEJ, säger jag bara nej,nej,nej, jag tänker verkligen inte acceptera att jag har feber, no way in hell! Ska dricka massa te, ta Ipren, sova som en stölle inatt så hoppas jag det är borta till imorgon. Fan jag vill gymma! Och jobba med förstås! Så nu blir det att krya på mej själv o hoppas på att vara frisk som en nötkärna imorgon :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln