Vatten-76webb

NEJ, jag är INTE sjuk^^

NEJ, säger jag bara nej,nej,nej, jag tänker verkligen inte acceptera att jag har feber, no way in hell! Ska dricka massa te, ta Ipren, sova som en stölle inatt så hoppas jag det är borta till imorgon. Fan jag vill gymma! Och jobba med förstås! Så nu blir det att krya på mej själv o hoppas på att vara frisk som en nötkärna imorgon :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln