Vatten-76webb

Dret är vad det är^^

Jäkla fucking dret, då är man sjuk då^^ Jag som inbillade mej att det skulle försvinna till idag, men icke. Har typ knappt sovit inatt för att jag frusit och hållt på att dö av värmeslag vartannat och när jag väl somnade till då och då så hade jag massa feberdrömmar o shiet. Så idag blir det sova för hela slanten, dra nån film och försöka bli av med febern^^ Hatar detta^^

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln