Vatten-76webb

Dret är vad det är^^

Jäkla fucking dret, då är man sjuk då^^ Jag som inbillade mej att det skulle försvinna till idag, men icke. Har typ knappt sovit inatt för att jag frusit och hållt på att dö av värmeslag vartannat och när jag väl somnade till då och då så hade jag massa feberdrömmar o shiet. Så idag blir det sova för hela slanten, dra nån film och försöka bli av med febern^^ Hatar detta^^

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln