Vatten-76webb

Björnf*ttan i sängen

Det där med att köra med taktiken att ignorera att man är sjuk och inbilla sej själv att man är asfrisk och inte alls är förkyld o febrig gick väl sådääääär kan man väl säga. Sanningen kom ikapp rätt fort tyvärr^^
Känner mej inte så rockig alls idag! Fick skjuts av Emil för att få köpa mitt efterlängtade nässpray, och det gjorde fan underverk, Otrivin Comp är fan bra grejer allstå! Så äntligen kunde jag sova utan att fundera på att yxa av näsan och sjänka bort den till bättre behövande! Och jäklar vad jag har sovit idag! Typ hela dagen, sen käkade jag, o sen la jag mej igen o bara sov,soov,sov. Tror det behövdes. Låg seriöst o sov fullt påklädd med två täcken och min björnfitta på huvudet, då är man rätt frusen haha!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln