Vatten-76webb

Björnf*ttan i sängen

Det där med att köra med taktiken att ignorera att man är sjuk och inbilla sej själv att man är asfrisk och inte alls är förkyld o febrig gick väl sådääääär kan man väl säga. Sanningen kom ikapp rätt fort tyvärr^^
Känner mej inte så rockig alls idag! Fick skjuts av Emil för att få köpa mitt efterlängtade nässpray, och det gjorde fan underverk, Otrivin Comp är fan bra grejer allstå! Så äntligen kunde jag sova utan att fundera på att yxa av näsan och sjänka bort den till bättre behövande! Och jäklar vad jag har sovit idag! Typ hela dagen, sen käkade jag, o sen la jag mej igen o bara sov,soov,sov. Tror det behövdes. Låg seriöst o sov fullt påklädd med två täcken och min björnfitta på huvudet, då är man rätt frusen haha!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln