Vatten-76webb

Gaah!

Förkyldast i kommun, det priset skulle jag ro hem utan tvekan just nu^^ Funderade seriöst på att trycka upp två tamponger i näsan av ilskan över förkylningen inatt. Ska försöka sova en sväng nu, och sen får det fanemej bli att stövla bort o köpa nässpray, Otrivin Comp is the shiet! Det brukar rädda mej såna här jävliga dagar..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln