Vatten-76webb

Gaah!

Förkyldast i kommun, det priset skulle jag ro hem utan tvekan just nu^^ Funderade seriöst på att trycka upp två tamponger i näsan av ilskan över förkylningen inatt. Ska försöka sova en sväng nu, och sen får det fanemej bli att stövla bort o köpa nässpray, Otrivin Comp is the shiet! Det brukar rädda mej såna här jävliga dagar..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln