Vatten-76webb

Nya hjulcylindrar

En liten update om min kära bäbis måste jag ju flika in idag med (min Amazon=min bäbis för er som inte förstått det). Jag fick hem ett paket idag från http://www.bytdel.se/ med nya hjulcylindrar till Amazon, så härligt att vara igång med min pärla på riktigt igen. De hjulcylindrarna jag hade var helt slut så nu ska det bli ordning på bromsarna. Efter de bakre bromsarna är fixade så ska de främre bromsarna kollas över med och se ifall något behöver bytas där med. De hade riktigt bra sortiment av bildelar på Bytdel.se så där kommer det säkerligen bli mer shopping framöver. Har gjort iordning en liten lista på allt som behöver köpas in för att den ska bli hundra procent klar så har lite grejer jag behöver leta upp :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln