Vatten-76webb

Sängläge all the time

Fy fan, de här tre dagarna när man varit sjuk känns som tre år typ^^ Det känns som alla muskler förtinat, jag har blivit blek o jävlig, blir trött av ingenting alls och allt känns hopplöst. Haha jag är inge bra på att vara sjuk med andra ord, har inget tålamod med detta :D

Har sovit en jävla massa idag med, proppat i mej med vitaminer kan man säga. C-vitaminbrus, multivitamintabletter, Omega3, massa te med honung, Ipren, nässpray, en jäkla massa vitlök, frukt o allt vad fan jag tryckt i mej :D Men det är på rätt väg nu känner jag, jag är hes i halsen så det hörs knappt vad jag säger och jag har hosta till o från o är trött som fan men det känns att det blir bättre o bättre och det är huvudsaken :) Bra att det är helg nu med så att man har två dagar till att bli helt frisk på innan jobbet med. Och HOPPAS man blir frisk nog att dra till gymmet väldigt snart, blir stöllig på detta!

Ja jag har ju inte så annorlunda bilder att lägga upp än de jag redan lagt upp dessa sjukliga dagar, sängläge efter sängläge haha. Ser lagomt road ut på bilderna :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln