Vatten-76webb

Todays shape

Satans vilken jäkla träningsabstinens jag haft idag, ujujuj säger jag bara! Jag ville så GÄRNA dra till gymmet men alla sa åt mej gång på gång att det är faktiskt farligt att träna när man har hosta och är förkyld, så tillslut fick jag välja att lyssna. Man vill ju inte riskera att få vara borta från gymmet mer än nödvändigt, och det är ju alltid en risk att dra iväg o träna när man inte är helt 100, men jobbigt var det. Jag blir så wrong att jag går och lägger mej o sover i ren protest haha. Men tillsut var rastlösheten så stor efter jag sovit ett tag att jag drog med mej mormor ut på en långpromenad i elljusspåret nu på kvällen, och det var så sköönt! Att det kan kännas så underbart att få röra på sej lite :D Och efter promenaden så drog jag o solade med Terese en sväng, kopplade i Iphonen i högtalarna vid solariet och dunkade Kartellen så hela solariet var som en enda stor nattklubb haha, bra krut i de där högtalarna där alltså :D

Igår så kom förresten syrran Patricia hit, och hon fyllde år dessutom. Så grattis igen syrran! Lite kul att hon fyller den 17 januari, och jag den 17 februari, 17 och 17 liksom. Samma sak med mina andra systrar, Linda fyller 6 november, och Diana 6 september, 6 och 6 alltså, rätt galet.
Vi firade i alla fall med att käka semlor, och sedan så hade jag köpt en blandad korg till Patricia med massa gött i som frukt, ostar, kex, korv, vindruvor o grejer så det högg vi in på på kvällen.



Var tvungen att ta lite bilder på dagsformen imorse bara för att försöka övertyga mej själv om man alla muskler faktiskt inte försvinner trots att jag inte tränat på några dagar, varit sjuk, och dessutom druckit galet mycket cola, ätit en semla o massa annat dret ;) Man får göra det när man är sjuk haha :D Har ju dock varit nyttig med vitaminer, omega3 o grejer från http://gymtillskott.com/ och sedan ätit massa frukt o grejer så har inte BARA varit onyttig de här dagarna ;)



Från solningen nyss :) 



En bild från elljusspåret när mormor o jag var ute o vandrade förut. Det är så härligt att vandra i skogen i snön när det är mörkt ute :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln