Vatten-76webb

Utfallsgång i skogen

Då var det söndag då, vaknade redan vid nio imorse av nån märklig anledning och kunde bara inte somna om. Men gött o vakna pigg någorlunda tidigt i alla fall, då kommer det bli lättare att vänja sej vid att man går dagstid på jobbet nu i veckan. Hoppas verkligen min röst är med mej nu, är lite hes men de skiter jag blanka fan i, det går över :D Vågade i alla fall inte träna idag eftersom jag hostar lite, är lite hes o snuvig sådär, men dör ju av rastlöshet av att sitta still o glo så var tvungen att ge mej ut i elljusspåret med hörlurarna och dunka musik nyss. Kunde bara inte låta bli att smygträna lite, träninsabstinens som man har, så körde utfallsgång emellanåt när jag promenerade. Vart en hel del och låånga sträckor så benen verkligen värkte när jag gått klart och de känns fasen trötta än, så liiiite träning vart det i alla fall. Folk som såg mej måste trott att jag var knäpp eller nått, men orkade inte bry mej hehe.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln