Vatten-76webb

:)

Seg man är då, minst sagt! Är fortfarande lite hängig av förkylningen så är ju inte den piggaste direkt :) Dessutom valde jag att ta mej en promenad hem från jobbet idag o det är ju en bra bit, och det kändes vill jag lova :D Fan man blir ju så jävla seg och andfådd när man legat sjuk i flera dagar! Men hoppas för guds skull att förkylningen försvinner snart, orka vara seg o jävlig, vill ju va pigg så jag kan träna igen. Annars så gick det fint på jobbet, alltid lika kul att vara där trots att man var lite seg :) Har inte så mycket mer att dela med mej va idag för jag är så seg i skallen haha, skriver mer imorgon, hoppas jag är lite piggare då ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln