Vatten-76webb

Gymmet <3

Herrejävlar va skönt det var att vara tillbaka på gymmet förut, god damn! Körde dock väldigt lugnt med långa pauser mellan seten eftersom jag inte är helt hundra ännu på grund av förkylningen, men det var så galet skönt ändå, har saknat det som satan! Så körde biceps, triceps, och axlar idag, grymt gött. Det var en bra träning ändå o jag körde slut på både armar o axlar fast i lugnare tempo så att inte pulsen skulle gå allt för högt. Så nu blir det strax en varm skön dusch och sen blir det soffläge o kolla på Paradise Hotel hehe.

Lite bilder från älskade gymmet ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln