Vatten-76webb

Gårdagen i garaget :)

Go kväll allesammans! Idag har man kört ett så jävla skönt benpass. Längtade som fan på jobbet till gymmet idag kan jag lova, hade sån överenergi där ett tag så höll på att bli tokig hehe. Så körde slut på benen ganska ordentligt, men försökte ta det i lugnare tempo i och med att jag är lite förkyld än, man vill ju inte göra det värre.
Fick skjuts av syrran hem från gymmet och la mej framför tvn innan jag hoppade in i duschen och tvärslocknade haha. Var nog skapligt trött efter jag var i garaget i flera timmar igår och kom hem vid halv två. Jag fick väldigt mycket gjort på Amazonen igår, bytte bromsrör, satte dit de nya hjulcylindrarna och satte dit alla delar igen så nu ska de bakre bromsarna vara fina o fräscha :) Både Emil o jag var så jävla hungriga efter all tid i garaget så vi drog till Statoil vid ett på natten o kastade i oss käk, den hamburgaren bokstavligt knullade i mun! Var sjukt nog hungrig som ett djur efter den ändå så fick ta mej en äggmacka när jag kom hem också hehe.

Lite bilder från gårdagen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln