Vatten-76webb

Askersund och gym :)

Då var man tillbaka i lilla Kristinehamn igen då efter att ha varit i Aksersund o umgåtts med familjen i helgen :) Var riktigt sköj, åka fyrhjuling, sen att åka madrass o pulka i backen där o sen öla lite på kvällen, var riktigt kul!

När jag kom hem idag så drog Patricia o jag o solade solarium direkt. Inte för att jag kanske behövde det men ändå hehe ;) Jag börjar fanemej bli brun nu, och jag kan se det själv för en gångs skull, jag brukar ju alltid bli hemmablind annars med det där o inbilla mej att jag är konstant för blek!

Efter solningen så drog jag till gymmet o körde axlar och bröst och det gick fint! Körde liiiite ben med för att jag kan bara inte låta bli ;) Men har sån träningsvärk i dom sen innan så det var hårt att träna dom idag kan man säga, jag får nog vila dom nån dag till i alla fall.Bilder på mej i den sexiga overallen ska jag bjuda på haha, kändes knäppt att ha overall på sej, man var ju typ 3 år sedan man hade de sist haha :DSen lite bilder från gymmet med ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln