Vatten-76webb

Ryggens dagsform

Usch idag är man inte sådär kaxig igen, hostar o är förkyld och skrovlig i halsen så fick vara hemma och vila idag. Det har ju seriöst inte släppt än för mej, har ju varit förkyld sen den veckan jag var hemma o sjuk med feber, febern försvann ju efter några dagar men förkylningen vägrar släppa, asdrygt! Så man är ju aldrig helt 100% på gymmet och det stör mej enormt. Så hoppas denna vilodagen gör susen så att man blir lite friskare om man får sova o peppra sej med vitaminer igen :)

Har kollat på typ fem avsnitt av Family Guy idag, så jävla klockrent är det! Men saknar South Park! Hoppas de kommer nya avsnitt jäkligt snart.

Sitter o mejlar o grejar med och försöker svara på så många mejl som jag bara kan som jag missat. Jag kan avslöja att jag har stora planer framöver vad gäller träningen, det ska bli så sjukt spännande! Mer kommer ni få veta framöver när allt är klart :)


Har ju lite dåligt att göra så tänkte att ni skulle få en liten glimt av dagsformen på min rygg. Lite suddigt o konstiga vinklar o sådär men fan det är inte lätt att plåta sin egen rygg asså ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln